Dödöle
-
Pečene dödöle
Pečena tradicionalna jed iz krompirja in moke
-
Dödöle s čebulo in smetano
Kuhani krompirjevi žganci s čebulo in smetano
-
Dödöljev tris
Dödöli s čebulo in kislo smetano, pečeni dödöli, ajdova kaša
-
Izbor omak k dödölom
Bograč veganska omaka ali gobova omaka
-
Dödöle
najbolj teknejo skupaj s Prekmurskim veganskim Bogračem
Tradicionalne slovenske prekmurske jedi
-
Ocvrt pšenični zrezek z bučnimi semeni in prilogo
-
Temni veganski zrezek z omako po izbiri in prilogo
-
Svetli veganski zrezek z omako po izbiri in prilogo
-
Omake
jurčkova
po žganjarsko (flambirano, s suhimi slivami)
dimljena veganska šunka s smetanovo omako
-
Temni veganski zrezek v omaki zelenega popra
-
Trakci temnega pšeničnega mesa z jurčki na mladi špinači s kozjim sirom in češnjevcem
-
Krompirjevi svaljki z jurčkovo omako
Krompirjevi svaljki z bučnim pestom
bučna semena, bučno olje, kozji sir
-
Praženi jurčki s papriko in polento
-
Ajdova kaša s sejtanom ali jurčki
-
Široki rezanci po »prekmursko«
široki rezanci s prekajeno vegansko šunko, bučnimi semeni in sladko smetano